Yin Dharma 

Ik geloof in anders - holistisch - kijken naar en omgaan met gezondheid en ziekte. Kijken naar de mens als geheel, alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geen symptoombestrijding maar op zoek naar de oorzaak. 
Met Yin Dharma wil ik anderen (individueel en in groepsverband) 
en mezelf helpen om op een mooie manier zowel aan lichaam als geest te werken, weer in contact te komen met onszelf, weer te (durven) worden wie we echt zijn, zodat we gezonder en gelukkiger ouder worden, minder klachten en ziekte hebben en niet/minder afhankelijk worden van medici en medicijnen.
Ik kan je op verschillende manieren begeleiden om meer te gaan leven vanuit Yin. Je gaat weer verbinding leggen met je zelf en je lichaam en voelen wat het je te vertellen heeft. Je weet zelf prima wat het beste voor je is maar je bent daar nog niet of niet meer mee in contact. Het ligt opgeslagen in je on(der)bewuste en daar gaan we weer verbinding mee maken door te vertragen.

Yin
Yin staat voor Your Inner Nature (wie je van nature bent), voor Yin Yoga waarin ik les geef en Yin Massage, Yin Therapie en Coaching (in de natuur) om jou extra te begeleiden.
Het leven bestaat uit yin en yang. Yang staat voor de actieve drukke kant (werken, sporten, bezigheden), Yin voor de rustige stille kant (wandelen, relaxen, mediteren). In onze westerse maatschappij krijgt yang in verhouding teveel aandacht.
O.a. met Yin Yoga kun je meer Yin in je leven brengen voor een betere balans. Yin is een investering in je zelf. Hoe meer je het beoefent hoe meer het een levenswijze wordt.

Dharma
 
Dharma heeft vele betekenissen. Voor mij betekent Dharma het levenspad met levenslessen en keuzes die je maakt/durft te maken om steeds dichterbij jezelf te komen en de essentie van het bestaan.
In Dharma is bovendien mijn naam opgenomen dus het gaat ook over mijn levenspad.

Libelle
De libelle staat symbool voor transformatie/verandering, op weg naar jezelf en de diepere betekenis van het leven.
Ze volgt soepel haar (levens)pad.


 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info