Yin Dharma

Ervaringen

Hieronder tref je ervaringen aan van deelnemers.

Natuurcoaching
- Ellen: De natuurcoaching heeft me veel geleerd over mezelf. Over m'n kwaliteiten, wensen, patronen en valkuilen. Door de gesprekken en opdrachten heb ik stappen gezet en daadwerkelijk dingen in m'n leven veranderd. Ik heb meer rust gekregen en zit daardoor ook weer beter in mijn vel. Dat was zonder deze begeleiding niet gelukt omdat ik heel erg vast zat in een patroon.
Ik heb daarom deze coaching ervaren als heel prettig. Ik kreeg de ruimte om zelf tot inzichten te komen en ik voelde mij vrij om alles te kunnen zeggen. Ik heb Harma hierbij ervaren als zeer betrokken.
- Jannie: Verrast en verbaasd over inhoud en resultaat. Zeker een aanrader als je van de natuur houdt en je een andere kijk op jezelf aandurft.

Massage/Yin Therapie
- Yvonne: Spanning in nek-schouder gelijk na behandeling hersteld. Ontspanning, lekker in mijn vel.
- Heike: Gewoon heerlijk, lekker ontspannen en daarna een heerlijk licht gevoel.
- Annelies: Doordat bepaalde spanningen zich bij mij vertaalden in het vastzitten van nek en schouders ben ik ook begonnen met Yin therapie in combinatie met Yin massage. Tijdens de Yin therapie bleek ook dat het niet alleen vastzat in mijn schouders/nek maar ook op andere plaatsen in mijn lichaam. Door de therapie is er weer meer ruimte ontstaan, zowel in mijn lijf als ik mijn geest. Harma geeft daarbij veel tijd en aandacht en is zeer betrokken. Yin (yoga, therapie en massage) maakt dat ik beter in mijn vel zit, maar ik leer ook meer over mezelf. Dat geeft niet altijd alleen maar rust, maar ook soms onrust, maar het geeft ook groei en daar ben ik erg blij mee.

Yin Yoga
- Hilly: In een druk en stressvol leven een moment van rust in je lichaam en je hoofd.
- Margriet: Ik ben erachter gekomen dat Yin yoga toch de beste yoga voor je lichaam is. Even wennen maar het proberen waard.
- Gerian: Wat de yin-yoga mij gebracht heeft is een stukje bewustwording van mijn lichaam, gevoelens en ont-spanning. Ook merk ik aan mijn lichaam dat ik wat soepeler en niet zo stijf meer ben.
- Yvonne: Meer in balans, schouder- en nekklachten (peesontsteking) hersteld, meer geaard.
- Marina: Sceptisch gestart maar het helpt echt om soepeler te worden!
- Ellen: Ik merk dat het yinnen resultaat oplevert. De zwakke plek speelt nog wel eens op maar ook een aantal klachten, die ik had, zijn over en de houdingen gaan ook steeds makkelijker.
- Heike: Tijd nemen voor mij, alle gedachten en drukte in mijn hoofd loslaten en ontspannen (lukt niet altijd) en het doet mijn lichaam gewoon goed.
- Nienke: Wekelijkse ontspanning! De yinhoudingen zijn helpend bij mijn blessures en soepelheid van mijn lichaam.
- Bert: Mijn wekelijkse les yin yoga is een rustpunt in mijn week waar ik, na enige lessen, nu naar uitkijk. Even tijd en aandacht voor mezelf, waarbij ik in alle rust met mijn lichaam bezig ben. Het is een welkome aanvulling op het hardlopen want ik ben van nature niet lenig.
De houdingen zijn uitdagend en geven sensaties maar je voelt dat je lichaam door een langere strekking leniger wordt waardoor ik soepeler beweeg en kan hardlopen.
Ik raad yin yoga aan voor iedereen die met liefde en aandacht naar zijn/haar eigen lichaam wil luisteren om vervolgens van een heerlijk langere strekking te genieten.
- Annelies: Al enkele jaren volg ik Yin yoga bij Harma. De manier waarop zij de lessen begeleidt is respectvol. Veel uitleg die je in je op mag nemen of gewoon langs je heen kunt laten gaan, net wat bij je past. Door de Yinlessen ben ik me meer en sneller bewust van de connectie tussen geest en lichaam. Ik merk eerder wanneer ik uit balans ben, soms letterlijk, door wat er gebeurt in mijn leven. Maar het helpt ook om die balans weer eerder te vinden.E-mailen
Bellen
Info