Yin Dharma

Yin Massage

Inmiddels kun je ook ontspannende (Tuina/Ayurvedische) massages bij mij boeken. 
Een Yin Massage is een mooie aanvulling op de Yin Yoga om je (nog) meer in contact te brengen met je lichaam en gevoel, spanningen los te laten en ontspanning, ruimte en balans te creëren. Maar je hoeft geen deelnemer te zijn aan Yin Yoga.
Het ontspant, vernieuwt, verlicht pijn, zorgt voor een betere doorstroming en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Tuina is een Chinese massagetechniek uit de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde), voorloper van Shiatsu, waarbij de meridianen gestimuleerd worden zodat de Qi (energie) weer beter kan stromen.
Ayurveda is een Indiase massagevorm die zich richt op evenwicht in het chakrasysteem en het creëren van rust en harmonie.

Jij bepaalt welk(e) deel/delen van je lichaam je graag gemasseerd wil hebben. Dat kan het gehele lichaam zijn, de gehele achterzijde, de gehele voorzijde of delen van je lichaam.

Tarieven:
30 minuten € 25,-
45 minuten € 37,50
60 minuten € 50,-
Boek je een uur - al dan niet in combinatie met Yin Therapie - dan is in april en mei het 1e halfuur gratis en betaal je dus € 25,- voor 1 uur!

Voor aanmelding en/of vragen kun je het contactformulier invullen of mailen naar
info@yindharma.nl of een bericht sturen naar
06-20753830.


E-mailen
Info